Messenger in a Soulless World

En els orígens de la nostra realitat, un ésser eteri i suprem va descendir a un món sense ànima per subministrar a la matèria l'esperit continu i immortal que impregnava la seva realitat ideal. Aquest és el món en què habiten els éssers humans, juntament amb totes les criatures que els envolten portant dins d'ells una porció de l'esperit etern. Quan una criatura mor, la seva ànima desgastada, convertida en pols, abandona la matèria per tornar a la realitat ideal que és el seu origen, on es regenerarà i es fusionarà amb la resta de l'esperit, només per dividir-novament. Aquest viatge, aquest procés de destrucció i creació, no té lloc en l'espai o el temps, sinó en un cert punt sostingut en dimensions desconegudes per als éssers humans. Aquest instant és l'Era de la Pols.
Després d'anys de treball, el 2014 es decideix gravar un àlbum debut en els estudis Nowhere Music de Barcelona, ​​amb l'enginyer Marcel Graell. L'àlbum va ser masteritzat per Joost Van Der Broek en Sandlane Recording Facilities als Països Baixos. L'artista brasilera Nathalie Suellen va proporcionar l'artwork i les sessions de fotos es van dur a terme en Virage Studio.
L'àlbum, 'Messenger in a Soulless World', està inspirat en els diferents aspectes de les sensacions de l'ànima, des de la seva creació fins a la seva acceptació de la mort i la presència en la vida de tot el que implica un ésser humà, des del seu costat més fosc fins al que precedeix a la llum.
Benvingut a Age of Dust